Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden
Wat komt er dit najaar?

Wat komt er dit najaar?

In de zomer zijn shopeigenaars, weet ik inmiddels, al lang volop bezig geweest met de collectie voor het najaar dat na die zonnestralen volgt. Maanden geleden moest ik al kiezen wat ik wilde inkopen en hoeveel. Een uitdaging, sowieso, met bescheiden budget. Maar wat er alvast zeker is, deel ik graag met je! Dan weet je een beetje what's to come. Op naar een sfeervol najaar!

Petit Nord

Er komt veel moois van Petit Nord. Winterstappers voor jongens en meiden, nu ook in grotere maatjes! We krijgen veel suede, olijfgroen en warme aardetinten. Cognac had ik graag aangevuld, bijvoorbeeld de Scallop T-bar, maar dat kon even niet allemaal tegelijk. We hebben daarom gekozen voor een mooie wintercollectie en een uitbreiding qua maten. 

Silly Silas

Inmiddels onmisbaar in de shop: de retro maillots met bretels. We krijgen ze in nieuwe kleuren voor dit najaar. De warme variant hebben we niet ingekocht, ik heb dit vorig jaar al in een blog toegelicht, maar ik geef de voorkeur aan pure materialen zonder toevoegingen en aan duurzaamheid; dat jij lang doet met de kleertjes die je koopt en ze wellicht zelfs doorgegeven kunnen worden aan broertje(s) of zusje(s). 

Nanchen Natur

Er komen nieuwe popjes aan! Een aanvulling en ook een toevoeging. Ik heb de bestelling al heel lang geleden geplaatst, maar weet je, alles van Nanchen wordt door een klein team met de hand gemaakt. Hoe bijzonder is dat! Dus geduld loont. It's coming...

Engel Natur

Natuurlijk wordt onze Engel Natur collectie ook aangevuld. Warme wolfleece vestjes komen er zeker en de basiscollectie van wolzijden romper en shirts zal worden aangevuld. Ben je op zoek naar een specifiek Engel Natur item, dan kun je me altijd even benaderen want bestellen bij Engel doe ik regelmatig en zij leveren doorgaans bijzonder snel, binnen een weekje ongeveer. 

Op de planning: Reiff

Reiff staat al lang op mijn lijstje en ik heb bijzonder goede ervaringen met kleding van dit merk, zowel voor mijzelf als mijn kinderen. Dus wil ik Reiff dolgraag toevoegen. Ze hanteren - heel sympathiek! - geen minimum orderbedrag, net als Engel Natur overigens, dus ik kan alvast wat inkopen. Maar het zal een bescheiden beginnetje zijn. Waarschijnlijk slaapzakjes en een capuchontrui van warme wollen crêpestof, deze laatste sowieso in antraciet. Heb je wensen, net als bij Engel kun je altijd even contact met me opnemen, de kans is groot dat ik het door jou gewenste artikel dan voor je kan meebestellen wanneer ik inkoop.

Wordt vervolgd

The Simple Folk

Ik had gehoopt The Simple Folk te kunnen aanvullen, maar ik moet even geduld hebben. Ik ga nog even informeren, maar in principe hanteren zij - zoals vele merken - een vast inkoopminimum. Daar moet ik dus nog even budget voor zien te maken. Wordt zeker vervolgd, want ik hou enorm van The Simple Folk. 

Kaarten van Tijana Lukovic

Tevens streef ik ernaar prachtige kaarten van Tijana Lukovic toe te voegen dit najaar. Zij heeft het bedankkaartje van Tante Pollewol ontworpen: After te Rain. Haar illustraties vind ik waanzinnig mooi, echt om in weg te dromen. En hoe leuk zou het zijn als je een kaartje van haar hand bij je bestelling of bij een cadeautje kunt kopen, om daar iemand blij mee te maken! Wordt ook vervolgd dus. 

Droom: Kleine Schobbejak en MorMor

Ik heb al meermaals contact gehad met De Kleine Schobbejak, want hoe goed gaan ze samen: Tante Pollewol en de Kleine Schobbejak. Klinkt toch al fantastisch? En wat maken ze een moois. Ik zou maar wat graag hun jassen inkopen. Helaas is hun exclusieve deal met een andere webshop verlengd, dus voor nu is er geen mogelijkheid. Maar wie weet, he? Zeg nooit nooit.

Hetzelfde geldt voor MorMor, een initiatief dat Scandinavische gepensioneerde senioren die dol zijn op breien, inzet om waanzinnige cozy wollen truien te breien. Ze zijn MOOI, mensen. Hier is wederom op het moment geen mogelijkheid voor andere webshops om in te kopen, maar er zijn wat verschuivingen gaande. Ik geef zeker nog niet op!

To be continued

Dat zo even voor nu. Ik ben bezig met heel veel meer en heb nog veel meer plannen, meer artikelen ook op het gebied van zero-waste/duurzaamheid, maar we groeien gestaag en dat is helemaal oke. Als jij iets met mij wilt delen over het huidige aanbod of wat daarin graag anders/toegevoegd zou zien, laat het weten! Ik hoor altijd graag van je. 

Liefs en heb een fijne dag,
Deniece

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »