Bij tante Pollewol vind je duurzame, biologische wollen en wol/zijde baby- en kinderkleding, met het hart bedacht en gemaakt. Kleding die zacht is voor de huid, voor de mensen die het hebben gemaakt, voor de dieren waarvan het materiaal afkomstig is én voor de aarde. Materialen afkomstig van dieren die liefdevol en met respect worden behandeld dus! Zonder ongezonde en onnodige toevoegingen. Pure wol dus. Of pure linnen. Soms katoen. 

Minder is meesterlijk, vindt tante Pollewol. Zij ziet schoonheid in eenvoud, rijkdom in minimalisme en zij koestert wat met liefde is gemaakt; waar mogelijk met de hand. Bij tante Pollewol vind je een bescheiden collectie kwaliteitsproducten voor baby's. Voor elk seizoen.

Even naar tante Pollewol

Ik hoop dat Tante Pollewol mag uitgroeien tot een winkeltje op een bescheiden, leuke locatie en een platform voor iedereen die bovenstaande een warm hart toedraagt. Om te kijken, te kopen, te ruilen of te laten repareren. Om samen te komen en te creeren wat het moederschap in ons losmaakt: de wens dat we onze kinderen laten aarden in een wereld waarin we lief zijn voor elkaar en onszelf, de dieren en de planeet. Waar groei soms pijn doet, maar er altijd ruimte is voor vallen. En de landing zacht, met altijd wel een uitgestoken hand die zich om je bekommert. Een wereld waarin we weten dat wat we hebben genoeg is. Dat zelfs minder dan dat, zat is. Want hebben we eigenlijk niet alleen zuurstof en verbondenheid nodig? Vriendelijkheid, vreugde. De kracht om niet alles altijd maar zo serieus te nemen. En de speelsheid om niet óm, maar dóór die grote regenplas te banjeren ;-)

Jouw vragen, tips of wensen hoor ik graag! Pak de telefoon (0180-237003) of mail: info@tantepollewol.nl | Volg Tante Pollewol ook op Instagram!

Liefs, Deniece 

PS Woon je net als tante Pollewol in Krimpen aan den IJssel, gebruik dan kortingscode IKWOONINKRIMPEN als je uitcheckt en je ontvangt gratis verzending. 

 

© 2019 - 2021 Tante Pollewol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel