Tante Pollewol is een kritische tante die houdt van mens, dier en aarde. Ze kiest met zorg en accepteert alleen puur natuur, zonder toevoegingen of fratsen. Koop je bij haar een wollen trui, dan bestaat die enkel en alleen uit wol. Biologische wol, meestal ongeverfd en indien geverfd: natuurlijk gekleurd. En de wol is afkomstig van met liefde en respect behandelde dieren, zoals het hoort. 

Omdat ze gelooft in een kleine collectie en een bescheiden - maar kwalitatief uitstekende! - garderobe, voor haarzelf en haar kinderen, kiest ze met zorg de merken uit waarvan zij kledingstukken aan jou aanbiedt. Tante Pollewol werkt samen met professionele creatievelingen die ontwerpen en scheppen uit en mét liefde voor mens, dier en aarde. Mensen die haar ambitieuze visie delen en continu zoeken naar minder, en continu minder zoeken. Omdat we alles wat we nodig hebben al hebben. En omdat jouw kleintje de mooiste op aarde is en zo puur dat het je hart breekt. En het besef in jou naar boven brengt dat jij de wereld waarin jouw baby straks rondloopt en ontdekt en opgroeit mede helpt creeren op elk moment - en met elke keuze die je maakt. 

#buylesschoosewell

Tante Pollewol staat voor klein maar groots. Gedegen. Met liefde en vakmanschap. Zij werkt samen met veelal familielabels, familiebedrijfjes dus, die zich in het zweet werken om iets moois neer te zetten. Om de wereld op hun manier net even mooier te maken. Beter. Schoner. Fijner. Zij wil niet 'alles' verkopen, maar kiest weloverwogen, op zoek naar dé items om een kleine allround garderobe voor het hele jaar samen te kunnen stellen met kledingstukken die puur en duurzaam zijn. 

© 2019 - 2021 Tante Pollewol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel