Het kan voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. De kosten en risico’s van het retourneren zijn voor rekening van de klant.

Voorwaarden voor het retourneren:

  • het product is verpakt in indien redelijkerwijze mogelijk- originele verpakking;
  • het kaartje moet nog aan het product vastzitten en het product mag niet gedragen zijn; Stuur het product met alle toebehoren terug conform de retourinstructies die je per mail van ons ontvangt bij het retourmelden van het product.
  • Om een product retour te sturen kun je contact opnemen met mij via info@tantepollewol.nl. Ik zal het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van het retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is.
  • Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan wordt het pakketje niet retour genomen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij retour goed is verpakt.

Ruilen

Producten die niet passen kunnen binnen 14 dagen geruild worden. Retourneer de verkeerde artikelen volgens bovenstaande procedure en bestel de nieuwe artikelen gewoon opnieuw. De kosten en risico’s van het ruilen zijn voor rekening van de klant.

Contact

Tante Pollewol / Deniece Wildschut / 0180-237003 / Vederkruid 5 2925 DC Krimpen aan den IJssel / Registratienummer Kamer van Koophandel: 76172384 / BTW-identificatienummer: NL198768473B02

© 2019 - 2021 Tante Pollewol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel