Dit is het nieuwe bedankkaartje van Tante Pollewol, speciaal gemaakt door Tijana Lukovic. Tot nu toe ontvingen klanten bij hun bestelling een prachtig kaartje met een schaap erop, gemaakt door Studio Kuukeluus. Het was speels en fris. Helemaal van nu. Tante Pollewol bestaat nog niet zo lang, pas sinds december 2019, en waar het naartoe gaat wordt nu steeds meer helder.

Daar hoorde een nieuw bedankkaartje bij. Een kaartje met daarop een afbeelding waarin je wel kunt verdwijnen, zoals in een heerlijke wollen trui op een koude winterdag! Een kaartje dat op een prikbord wordt geprikt of op een nachtkastje wordt bewaard, in een dagboek of op de keukentafel. Zoals Deniece dat zelf deed met het door Tijana ontworpen kaartje voor Wunderlang. 

Tante Pollewol doet niet aan nieuw-seizoen-nieuw-kaartje of spaar-ze-allemaal. Wat zij wenst is één kaartje dat symboliseert waar het haar om gaat. Zoals muziek soms alles kan overbrengen wat woorden niet kunnen vertellen. Niet zo fijntjes. Nou ja, dat. En dat vond ze in het werk van Tijana. 

Bedankkaartje Tante Pollewol

Het ontwerp bevat details die heel bewust zijn gekozen: de natuur, de dieren en natuurlijk de wolletjes. Maar ook de regenplas, de theepot, het mandje en de groenten. Het symboliseert slow living, één zijn met de natuur. Samen. Delen. Eenheid. Speelheid ook. Zoals een kind, onbevangen... dansend in grote regenplassen.

Maar in de basis is het ook een cadeautje, voor jou. Omdat ik dankbaar ben voor je vertrouwen en omdat ik een vreugdedansje doe elke keer dat jij iets bij mij bestelt. Ik hoop dat je de afbeelding zult zien en het een glimlach mag oproepen. Een moment van wegdromen misschien. Van rust. Van... wat jij maar nodig hebt op dat moment. En dat het je eraan mag herinneren hoe fijn de wereld kan zijn. Zoals de wereld van een kind. We're in this together, toch. Laten we het plezierig maken. Mooier dan nodig. Met meer liefdevolle vriendelijkheid dan nodig. Gewoon omdat het kan.

En omdat het alles zo aangenaam behaaglijk maakt als de creaties van Tijana. 

Liefs xxx

Deniece

© 2019 - 2021 Tante Pollewol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel