Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden

Made to last: Matona

Tijdloze, biologische linnen

Down to earth duurzaam

Bij tante Pollewol vind je een bescheiden collectie duurzame, biologische kleding en schoenen voor ukkies. Zacht voor de huid, voor de mensen die het hebben gemaakt, voor de dieren waarvan het afkomstig is - wanneer dit het geval is - én voor de aarde. Zonder ongezonde en onnodige toevoegingen. Pure wol, linnen of katoen dus.

Ik ben Tante Pollewol in december 2019 begonnen uit liefde voor eenvoud en natuurlijke materialen, zonder lening of andere externe bijdrage. Daar ben ik blij om! Het betekent wel dat Tante Pollewol lang niet altijd zal hebben waarnaar jij op zoek bent, maar 'alles' verkopen, dat is mijn ambitie ook niet. Want minder is meesterlijk.

Neem je contact op met Tante Pollewol, dan kom je in principe altijd met mij in contact: Deniece Wildschut (35), moeder van Reza (4) en Kenza (bijna 2), samen met de liefste man op de hele wereld, Kamal (35). Pakketjes breng ik zelf weg, met mijn twee knappies meestal. Soms doet Kamal het, als hij niet keihard aan het werk is. Reza zou jouw pakketje ook maar wat graag inpakken, maar dan ziet het er wellicht net even anders uit. Mocht je dat juist leuk vinden, vermeld het gerust als je je bestelling plaatst, hij zal super blij zijn! ;-)

Ik hoop dat Tante Pollewol mag uitgroeien tot misschien wel een winkeltje op een bescheiden, leuke locatie. Om te kijken, te kopen, te ruilen of te laten repareren. Om samen te komen en te creëren wat het moederschap in ons losmaakt: de wens dat we onze kinderen laten aarden in een wereld waarin we lief zijn voor elkaar en onszelf, de dieren en de planeet. Waar groei soms pijn doet, maar er altijd ruimte is voor vallen. En de landing zacht, met altijd wel een uitgestoken hand die zich om je bekommert. Een wereld waarin we weten dat wat we hebben genoeg is. Dat zelfs minder dan dat, zat is. Want hebben we eigenlijk niet alleen zuurstof en verbondenheid nodig? Vriendelijkheid, vreugde. De kracht om niet alles altijd maar zo serieus te nemen. En de speelsheid om niet óm, maar dóór die grote regenplas te banjeren ;-)

Jouw vragen, tips of wensen hoor ik graag! Pak de telefoon (0180-237003) of mail: [email protected] | Volg Tante Pollewol ook op Instagram!

Liefs, Deniece 

PS Woon je net als tante Pollewol in Krimpen aan den IJssel, gebruik dan kortingscode IKWOONINKRIMPEN als je uitcheckt en je ontvangt gratis verzending. 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »