Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden

Made to last: Matona

Tijdloze, biologische linnen

Preloved Petit Nord | Tante Pollewol

Schoenen retourneren voor korting op iets nieuws

Bij tante Pollewol kun je niet alleen mooie pure wollen kleertjes en fijne schoenen kopen, maar je kunt de duurzame schoenen ook weer retourneren wanneer deze jouw kleine knapperd te klein zijn geworden. Zo hoopt tante Pollewol #buylesschoosewell te motiveren en nog meer bij te dragen aan duurzaamheid binnen de fashionindustrie, zodat je niet alleen beter kan en mag kiezen, maar ook de vruchten plukt van je duurzame keuzes. Zo maken we samen de wereld een beetje beter. Voor onszelf, onze kinderen en de aarde.

Omdat tante Pollewol jouw loyaliteit waardeert, ontvang je voor inlevering van een paar schoenen (volgens de voorwaarden) 20% korting op je volgende aankoop bij Tante Pollewol. Je mag daarvan een nieuw paar schoentjes kopen, maar mag het ook aan kleding besteden als je daar meer behoefte aan hebt.

 

Hoe retourneer je?

  • Stuur even een mailtje naar [email protected] en zend foto's van de schoentjes mee, waarop zool, bovenzijde en zijkant goed zichtbaar zijn
  • Je ontvangt van mij een label dat je op de doos voor retourzending kunt plakken. Je kunt de schoenen zo kosteloos aan ons retourneren
  • Na ontvangst van de schoenen ontvang je een kortingscode van 20% die je kunt invoeren bij het uitchecken, wanneer je een volgende bestelling plaatst.

 

Preloved Petit Nord

Als prachtig gevolg van jouw retourneren zal tante Pollewol een tweedehands schoenenassortiment kunnen gaan opbouwen - wat heel goed kan met de duurzame, handgemaakte schoenen van Petit Nord - en wat ook zo mooi past bij onze ambitie om alle papa's en mama's die met het hart kopen, tegemoet te komen; ongeacht de grootte van de betreffende portemonnee. 

 

Altijd duidelijk en makkelijk

De voorwaarden voor inleveren houdt tante Pollewol graag helder en eenvoudig:

  • Tante Pollewol betaalt de verzendkosten wanneer jij bij www.tantepollewol.nl gekochte schoentjes wilt retourneren voor Preloved verkoop.
  • De schoenen kunnen/mogen er gebruikt uitzien, maar verkeren nog wel in een staat die passend is bij de tijd waarbinnen ze zijn gebruikt. Tante Pollewol mag besluiten de schoentjes niet in te nemen voor de Preloved verkoop, indien ze in een te zeer gebruikte staat verkeren. Uiteraard wordt er dan geen 20% toekomstige korting aan de inleveraar uitgekeerd. 
  • De 20% korting is vast, eenmalig en binnen een jaar te gebruiken (door jezelf of iemand die je dierbaar is, als je de code wilt weggeven) met jouw kortingscode voor het uitchecken van je bestelling op www.tantepollewol.nl
  • De kortingscode is niet te combineren met andere acties en aanbiedingen op www.tantepollewol.nl
  • De verkregen 20% korting mag worden besteedt aan nieuwe schoenen op www.tantepollewol.nl of aan kleding, dit is aan jou. 

 

Samen voor duurzaamheid

Dit idee is geboren uit mijn liefde voor mensen en de mooie aarde waarop we rond hobbelen. Dit format is een opzet en ik hoop met jou te gaan kijken hoe dit voor ons werkt. Als ik of jij als klant tegen dingen aanloopt, kan het format worden aangepast en kunnen voorwaarden worden herzien. Ik breng je hiervan altijd op de hoogte en zal altijd kunnen onderbouwen waarom ik iets doe. 

 

Vragen of tips?

Heb je vragen of verbetersuggesties, neem even contact met me op. Je mag me altijd mailen ([email protected]), bellen (0180-237003) of een berichtje sturen via de chat op Instagram. Daar reageer ik doorgaans razendsnel.

Liefs, namens tante Pollewol,
Deniece


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »