Kom erbij!

Sluit je aan en ontvang 20% korting op je eerste bestelling. Ook ontvang je inspiratie en nieuws, leuke acties en meer. Liefs van tante Pollewol!

View our privacy policy and termen

Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden

New in: Petit Nord Copenhagen

Duurzaam, ecologisch en eerlijk

Sommerkind Lotti

€62,50
Handgemaakte pop Lotti, met kleertjes die aan en uit kunnen en een prachtig handbeschilderd gezichtje. Een vriendje voor het leven!
Op voorraad
Vandaag verzenden? Bestel voor 13:00, Ma-Vrij
Snel verzonden Zero-waste, wel een feest

Prachtige handgemaakte pop met mohair en kleertjes die aan en uit kunnen. Lotti heet ze, en ze is circa 35cm lang. Haar gezichtje is handbeschilderd door het kleine, gerenommeerde team van Nanchen Natur.

Buitenzijde
Biologisch katoen (terry)

cotton corduroy
oeko-tex standard 100

Vulling
organic wool

Haar
mohair


Geadviseerd vanaf 3 jaar

Over Nanchen Natur

Oprichters van Nanchen Natur zijn Nana en Peter Sendke. Zij begonnen het bedrijf in 1983, maar door omstandigheden werd Nanchen in 2012 overgenomen door Janah von Butler en Juliane Krueger, die beide beloofden het traditionele bedrijg voort te zetten met dezelfde vreugde en hetzelfde enthousiasme als de voormalig eigenaren. De kleine werkplaats waar de poppen worden gemaakt, bevindt zich in Martinhagen/Schauenburg, een klein dorp midden in Duitsland. Hier werken momenteel 15 mensen aan de gehele Nanchen collectie. 

De handgeschilderde gezichtjes zijn een kenmerk van de Nanchen poppen, als ook hun knuffelige uiterlijk en het gebruik van de beste materialen in de samenstelling. De poppen worden met de hand gemaakt en gevuld. De wol is biologisch en nieuw, elk gezichtje door één van de 15 medewerkers geschilderd en de poppen worden gemaakt met respect voor de natuur en onze kinderen. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Tante Pollewol is altijd dichtbij
Tante Pollewol is altijd dichtbij
Stel je vragen snel en makkelijk via Instagram
Of bel 0180-237003 Liefs van tante Pollewol