Kom erbij!

Sluit je aan en ontvang 20% korting op je eerste bestelling. Ook ontvang je inspiratie en nieuws, leuke acties en meer. Liefs van tante Pollewol!

View our privacy policy and termen

Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden

New in: UNIQUA & Silly Silas' Perfectly Imperfect maillots

Duurzaam, ecologisch en eerlijk

Samen & duurzaam | Kom erbij! | Over Tante Pollewol

Bij tante Pollewol vind je duurzame, biologische baby- en kinderkleding en schoenen, met het hart bedacht en gemaakt. Kleding die zacht is voor de huid, voor de mensen die het hebben gemaakt, voor de dieren waarvan het materiaal afkomstig is én voor de aarde. Materialen afkomstig van dieren die liefdevol en met respect worden behandeld dus! Zonder ongezonde en onnodige toevoegingen. Pure wol dus. Of pure linnen. Soms katoen. 

Minder is meesterlijk, vindt tante Pollewol. Zij ziet schoonheid in eenvoud, rijkdom in minimalisme en zij koestert wat met liefde is gemaakt; waar mogelijk met de hand. Bij tante Pollewol vind je een bescheiden collectie kwaliteitsproducten voor baby's en kinderen. Voor elk seizoen.

 

Samen & duurzaam

Ik hoop dat Tante Pollewol mag uitgroeien tot een winkeltje op een bescheiden, leuke locatie en een platform voor iedereen die bovenstaande een warm hart toedraagt. Om te kijken, te kopen, te ruilen of te laten repareren. Om samen te komen en te creëren wat het moederschap in ons losmaakt: de wens dat we onze kinderen laten aarden in een wereld waarin we lief zijn voor elkaar en onszelf, de dieren en de planeet. Waar groei soms pijn doet, maar er altijd ruimte is voor vallen. En de landing zacht, met altijd wel een uitgestoken hand die zich om je bekommert. Een wereld waarin we weten dat wat we hebben genoeg is. Dat zelfs minder dan dat, zat is. Want hebben we eigenlijk niet alleen zuurstof en verbondenheid nodig? Vriendelijkheid, vreugde. De kracht om niet alles altijd maar zo serieus te nemen. En de speelsheid om niet óm, maar dóór die grote regenplas te banjeren ;-)

Jouw vragen, tips of wensen hoor ik graag! Pak de telefoon (0180-237003) of mail: [email protected] | Volg Tante Pollewol ook op Instagram!

Liefs, Deniece 

PS Woon je net als tante Pollewol in Krimpen aan den IJssel, gebruik dan kortingscode IKWOONINKRIMPEN als je uitcheckt en je ontvangt gratis verzending. 

Pure materialen

Pure materialen

Biologische wol, zijde, katoen en linnen

Down to earth duurzaam

Down to earth duurzaam

Lief voor mens, dier en aarde

Super toegankelijk

Super toegankelijk

Da's een warm welkom!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »