Ma-vrij voor 13u besteld, zelfde dag verzonden

Made to last: Matona

Tijdloze, biologische linnen

Samen & duurzaam | Kom erbij! | Over Tante Pollewol

Bij tante Pollewol vind je een bescheiden collectie duurzame, biologische kleding en schoenen voor ukkies. Zacht voor de huid, voor de mensen die het hebben gemaakt, voor de dieren waarvan het afkomstig is - wanneer dit het geval is - én voor de aarde. Zonder ongezonde en onnodige toevoegingen. Pure wol, linnen of katoen dus.

Ik ben Tante Pollewol in december 2019 begonnen uit liefde voor eenvoud en natuurlijke materialen, zonder lening of andere externe bijdrage. Daar ben ik blij om! Het betekent wel dat Tante Pollewol lang niet altijd zal hebben waarnaar jij op zoek bent, maar 'alles' verkopen - al maak ik altijd graag iedereen blij - is mijn ambitie ook niet. Want minder is meesterlijk!

Neem je contact op met Tante Pollewol, dan kom je in principe altijd met mij in contact: Deniece Wildschut (35), moeder van Reza (4) en Kenza (bijna 2), samen met de liefste man op de hele wereld, Kamal (35). Pakketjes breng ik zelf weg, met mijn twee knappies meestal. Ik streef ernaar tussen 09:00 en 19:00 uur altijd bereikbaar te zijn voor je, soms lukt dat met de kinderen helaas niet. Ik bel je dan zo snel mogelijk terug! Uiteraard mag je mij ook mailen, en ik ben erg goed bereikbaar via Instagram.

Jouw vragen, tips of wensen hoor ik graag! Pak de telefoon (0180-237003) of mail: [email protected] | Volg Tante Pollewol ook op Instagram!

Liefs, Deniece 

PS Woon je net als tante Pollewol in Krimpen aan den IJssel, gebruik dan kortingscode IKWOONINKRIMPEN als je uitcheckt en je ontvangt gratis verzending. 

Pure materialen

Pure materialen

Biologische wol, zijde, katoen en linnen

Down to earth duurzaam

Down to earth duurzaam

Lief voor mens, dier en aarde

Super toegankelijk

Super toegankelijk

Da's een warm welkom!


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »