Gratis verzending in Krimpen a/d IJssel en > € 75,- | Later betalen of in stukjes? Mag altijd ♡ | Nieuw: de Tante Pollewol gift card! | #buylesschoosewell
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

// BLOG //

Newborn favorieten: een top 5

 • Geplaatst op
 • Door Deniece Wildschut
 • 0
Newborn favorieten: een top 5

Een kind krijgen zet je wereld op zijn kop en in die magie kun je verdwaald raken in de goedbedoelde 'dit heb je nodig lijstjes'. Tante Pollewol maakt een lijstje op basis van wat er echt essentieel is. Soort van. Okidoki. Een top 5.

Zie ik je 21 mei?

 • Geplaatst op
 • Door Deniece Wildschut
 • 0
Zie ik je 21 mei?

Er staat een heuse primeur voor de deur: binnenkort kun je tante Pollewol op locatie bezoeken. Ik sta dan op de gezellige lentefair op de school van onze oudste, de Rudolf Steinerschool in Krimpen aan den IJssel. Woon je in Krimpen, dan heb je sowieso altijd gratis verzending, maar ik vind het super leuk als je bij me komt shoppen op 21 mei aanstaande. Kun je gelijk Sara bewonderen (zo is alweer zo gegroeid!) en Reza en Kenza zijn er vast ook. Lees: rennen vast ergens rond.

New in: Mundo Melocotón

New in: Mundo Melocotón

Ze zijn vanmorgen binnengekomen: de prachtige hydrofiele doeken van Mundo Melocotón, een sympathiek familiebedrijf met een duidelijke visie. 'Als moeder en vader zijn we gepassioneerd door het maken van een positieve impact op de wereld waarin we leven, en de manier waarop we die achterlaten voor onze kinderen en die van hen. Daarom zijn al onze producten duurzaam en eerlijk.'

Almost Spring Sale en nieuws op komst

 • Geplaatst op
 • Door Deniece
 • 0
Almost Spring Sale en nieuws op komst

Zo jongens, ik ben er weer, zij het op een lager pitje dan normaal. Zeven weken geleden ben ik bevallen en zowel ik als Sara maak het goed, al kampt ze nog met flinke krampjes die mij al een tijdje zo'n twee uur slaap per nacht bezorgen. Maar dat gaat voorbij, en jeetje, wat zijn we blij dat ze bij ons is! Ik kan me nu al niet meer voorstellen dat ze er NIET was. 

Moeke-tempo

 • Geplaatst op
 • Door Deniece Wildschut
 • 0
Moeke-tempo

Vandaag postte ik het al op Intagram, maar hee, wat vliegt de tijd! Ik ben alweer 33 weken zwanger, ons derde knappie - een meisje - verwachten we half januari. En met grote broer en zus van 5 en 2 jaar om mij heen, merk ik dat het allemaal even wat langzamer en minder moeiteloos gaat nu, dat met Lego rommelen op de grond 's avonds niet meer heel fijn is, en dertig keer per dag de trap op en af ook niet trouwens.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »