Check-out SILLYSILAS 20% korting | Let op: 24 juni t/m 30 juli viert tante Pollewol vakantie | #buylesschoosewell ♡ Thanks for shopping small
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

// BLOG //

RingRing!

  • Geplaatst op
  • Door Deniece Wildschut
  • 0
RingRing!

Wist je dat je jouw bestelling, als je bestelt vanuit Krimpen aan den IJssel, altijd gratis thuisbezorgd krijgt? Wie mij kent weet dat ik wat af sjees op mijn elektrische bakfiets. Geen enkel probleem dus, om jouw pakketje bij jou af te geven.

échte mama's

échte mama's

Vanmorgen herinnerde ik me opeens hoe ik eind 2016 rondliep nabij winkels met een huilende baby van veertien dagen oud in de kinderwagen (in de wát?!) en vooral herinner ik me de blikken van vreemden, die me leken toe te schreeuwen: "Wat een moeder!", "Dat arme mormeltje...", "Hoor dat kindje nou huilen!", "Doe iets!", "Als het mijn baby was..." en hoe opgelaten ik me daarbij voelde.

Wolletjestijd!

  • Geplaatst op
  • Door Deniece
  • 0
Wolletjestijd!

Al naar buiten gekeken? Het is herfst, mensen. Dat is best even wennen! En ik voelde iets dat ik maanden niet gevoeld heb: behoefte aan wol. Want het is fris, opeens, en dus is de mooiste tijd van het jaar weer aangebroken: wolletjestijd!

Boekentip

  • Geplaatst op
  • Door Deniece
  • 0
Boekentip

Omdat ik bezig was om te kijken of ik een boek kan inkopen dat ik persoonlijk enorm waardeer, dacht ik, ik kan het sowieso alvast even warm aanbevelen natuurlijk! Immers bevat het - mijns inziens - zulke waardevolle informatie voor ouders en iedereen die in verwachting is of gewoon geeft om gezondheid. Daarom dus twee titels van dezelfde auteur, die echt de moeite waard zijn om aan te schaffen of te lenen bij de bibliotheek: 'U kunt veel meer dan u denkt' en 'Gezond leven in een vervuilde wereld', beide van Hans Moolenburgh Sr.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »