Dank je wel voor je vertrouwen ♥
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

BLOG

Zo lief!

Zo lief!

Weet je hoeveel lieve berichtjes en aanbevelingen ik krijg? De laatste tijd mag ik die best wel vaak ontvangen en ik word er zo blij van. Ik vind het super lief dat mensen de tijd en moeite nemen om een review te schrijven of een berichtje aan mij, en ik blijf het fijn vinden om te merken dat wat ik voor ogen heb, ook zo overkomt en/of wordt ervaren.

Wat is er onderweg?

  • Geplaatst op
  • Door Deniece Wildschut
  • 0
Wat is er onderweg?

Even een kleine update omtrent wat er onderweg is. Met het najaar nabij, leek het me hoog tijd voor sfeerlichtjes en gezelligheid.

Modern leven

  • Geplaatst op
  • Door Deniece Wildschut
  • 0
Modern leven

Het moderne leven, ik ervaar het steeds meer als beklemmend. Nu ben ik ook samen met een in een klein dorpje in Marokko opgegroeide, in rivieren spelende lieverd voor wie deze hele 'modern society' sowieso nogal even wennen was. En ikzelf heb het beklemmende ervan op een of andere manier al vroeg ervaren, toen ik het thuis prima naar mijn zin had en toch plannen had om eropuit te trekken, terug naar de natuur. Leven in eenvoud. Ik zat op de basisschool en natuurlijk ging het plan niet door, maar ik voelde de noodzaak ervan diep vanbinnen. 

Met stomheid geslagen

Met stomheid geslagen

Ik ben geschokt. Goed, eigenlijk, en op gang gebracht door dit bizarre tijdperk, waarin een razendsnel op de markt gebracht vaccin - en een derde kind op komst - mij heeft doen nadenken over zaken waar ik eigenlijk nog nooit echt mijn hersens over heb gepijnigd: vaccinaties.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »