Menu
EUR
Cadeautje onder de 20 euro?

Cadeautje onder de 20 euro?

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

De feestdagen komen er aan en hoewel onze tijd, aandacht en liefde zijn natuurlijk het grootste cadeau vormen, is iemand verblijden met een bewust gekozen presentje soms ook heel fijn. Tante Pollewol tipt daarom cadeautjes van onder de twintig euro. Een mooi cadeau hoeft immers niet kostbaar te zijn en kan tegelijkertijd wel degelijk met liefde voor mens, dier en aarde gemaakt zijn. 

Van de kleine kabouterpopjes die handgemaakt zijn door het kleine, bevlogen team van Nanchen Natur tot de Tante Pollewol giftcard of de gekoesterde Engel Natur wolfleece strikmutsjes. Van de prachtige prentenboeken van Sandra Dieckmann en anderen tot kriebelvrije, pure wollen sokjes of de alom geliefde Stockmar bijenwaskrijtjes of Lyra kleurreuzen. 

Cadeaus hoeven niet groot te zijn om met liefde gegeven en ontvangen te worden, maar dat weet jij als geen ander. Daarom shop jij klein. Tante Pollewol waardeert het enorm, weet dat. En heb je vragen of heb je wat advies nodig? Stuur een berichtje via Instagram, bel of app tante Pollewol of mail Deniece via [email protected]

Fijne feestdagen en geniet van elkaar. Minder 'dingen', minder foto's, meer genieten van het moment - hoe chaotisch, ingewikkeld, schaterlachend leuk of vermoeiend het ook zijn kan. In die eigenlijk zo doodgewone, menselijke momentjes vind je het leven. Right? En daar vind je geluk. Altijd daar, zichtbaar zodra je er 'n lichtje op schijnt. 

Shop small - buy less & choose well ♡

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »