Menu
EUR
Spirit Animal Collection

Spirit Animal Collection

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

De handgeschilderde 'spirit animals' van Iris Esther zijn ongelooflijk mooi, dromerig en gedetailleerd. Ze symboliseren eigenschappen van het dier die ons als mens kunnen versterken en ondersteunen. Prachtig in de baby- of kinderkamer - of, waar dan ook, eigenlijk. De op 300 grams Italiaans aquarelpapier geprinte art prints komen zorgvuldig ingepakt zonder lijst, zijn verkrijgbaar in A5 of A3 en hebben dat gevoel van het handgeschilderde origineel weten te behouden. Een cadeau om te koesteren!

Iris Esther aan het woord:

Mijn allereerste spirit animal was de uil. Ik was  net moeder geworden en ik zag mijn buurjongetje door de tuin rennen in een tijger onesie. Het deed me denken aan een Spirit Animal. Ik was heel druk bezig met spirituele ontwikkeling en moest ook zo wennen aan het moederschap. Ik zou net een film gaan kijken met manlief. En alsof door de bliksem getroffen riep ik “Wacht! Ik heb een idee!”
Toen maakte ik een schets van een jongetje in een soort van uilenpak. Ik wist dat de uil voor wijsheid stond en ik wilde niets liever dan wijsheid doorgeven aan mijn kleine baby Joshua die toen boven lekker lag te slapen. En zo ontstond de hele collectie… 

Daarna kwam de leeuw, toen de wolf, de vos en olifant. Mijn lievelings zijn het hertje en de beer. Ik heb op de een of andere manier altijd in de buurt van herten gewoond. Nu wonen we naast een hertenweide, aan de rand van het bos en waar ik opgroeide in Baarn was ook een hertenweide. Altijd als ik troost zocht ging ik naar de hertjes. Dat hielp altijd. En de beer, die voelt zo vertrouwd, een beetje als mijn eigen vader, een grote stevige papabeer die zijn armen om je heen slaat...

"Het hert is een prachtig symbool, dat uitnodigt om meedogend en gevoelig te zijn, en vrede te creëren in de wereld om je heen."

Volg Iris Esther op Instagram en bekijk al haar 'works of heart op irisesther.com


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »