Menu
EUR
Wolfleece vestjes restock

Wolfleece vestjes restock

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

De Engel Natur wolfleece vestjes zijn aangevuld en als je naar buiten kijkt weet je, het is hoog tijd om de warme kleding tevoorschijn te toveren. Afstoffen. Wassen. Gaatje dichtnaaien hier en daar. En gáán met die banaan! Genieten van de regenplassen en paddestoelen, de geur van de herfst, de soms gure herfstwind die je om de oren slaat en de kleurenpracht in de natuur. 

Bij tante Pollewol vind je de nieuwe wolfleece kleur zand-melange, restocked in alle beschikbare maten. Van 50-56 t/m 110-116 dus! Ook donkergroen is aangevuld, een wat mij betreft ietsje ondergewaardeerde kleur. Immers, licht is prachtig maar ook snel bevlekt. Donkergroen is natuurlijk, boswachter-achtig én behoorlijk vlekbestendig. Ik zou het wel weten... 

Walnoot is besteld, maar nog in productie. Voormalig favoriet is dus onderweg en wordt uiterlijk half december verwacht. Uiteraard breng ik op de hoogte zodra de vestjes binnen zijn. 

Heb je verzoeknummers op Engel- of wolfleece gebied, laat het me weten. Bestellen kan bijna altijd. Dat geldt inmiddels ook voor producten van Joha, die je t.z.t. in de shop zal zien verschijnen en voor o.a. Cosilana. 

Lifestyle foto: Lisa Pauwels

Knappie Noah draagt hier het Engel Natur wolfleece vestje in Zand-melange. Hij is ongeveer 106 cm lang en draagt het vest in maat 98-104. Ze vallen ruim, zoals velen van jullie al weten. Op de groei kopen is dus niet nodig.


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »