Menu
EUR
Almost Spring Sale en nieuws op komst

Almost Spring Sale en nieuws op komst

Door: Deniece Reacties: 0

Enfin, ik ben er weer. En ik dacht, Silly Silas mag de sale in. Onlangs heeft het merk haar nieuwe collectie gepresenteerd, wederom creatief en best heel leuk. Maar ja, bescheiden budget. Wat wel en niet? Welke maten? Hoe dan? En ik herinnerde mij dat mijn insteek met Tante Pollewol nooit is geweest dat ik continu wil meerennen met de laatste mode. Ik wil pure, gedegen kleding voor ukkies bieden die zoveel mogelijk tijdloos is. En ik zag een nieuws item op tv over hoeveel nieuwe mode er wordt gedumpt omdat er simpelweg teveel wordt geproduceerd, en vervolgens een interview met een Franse (dacht ik) winkel die iets van vijf items verkoopt, meer niet. Geweldig! En helemaal wat ik bij aanvang wenste voor Tante Pollewol.

Dus ik ga de nieuwe Silly Silas maillots die op komst zijn voor de lente en zomer niet inkopen, in plaats daarvan wil ik de mooiste hydrofieldoeken gaan toevoegen, maar ook babydekentjes en Cosilana, dat andere Duitse merk dat naast Engel Natur zo populair is. Mijn oudste, Reza, verdraagt alleen Cosilana (en Joha), de rest vindt hij steevast 'prikken', al ervaar ik dat anders en zijn zusje Kenza ook. Maar Cosilana combineert wol met zijde en katoen, wat het bijzonder zacht maakt EN makkelijk te wassen. Ik gooi zelf nogal eens per ongeluk wolletjes in de normale was en met Cosilana is dat nog nooit een probleem geweest. Een verademing! Ik vind het een mooie toevoeging. Wat betreft de leeftijd ben ik nog wat in dubio, mede wegens budget. Uitbouwen naar meer voor grote kinderen lijkt me prachtig, maar moet niet ten koste gaan van het aanbod voor de kleinsten. 

Ik heb mijn oog tevens al geruime tijd laten vallen op Tikki barefoot schoenen. Ze hebben bijvoorbeeld prachtige Nido sandaaltjes die niet zouden misstaan voor deze lente en zomer. Maar... budget he... we gaan het zien! Maar ik ben er weer, met een blakende baby om mijn arm en wallen onder mijn ogen, maar met een dankbaar hart en frisse zin om jouw mooie pakketjes in te pakken. 

Sprekende daarover! Mijn inpakpapier was op. Het was van Compostella, een prachtig merk dat volledig composteerbare verpakkingsmaterialen maakt. Het was daardoor ook heel kostbaar. Ik heb nu gekozen voor iets schattigers - en passend bij Tante Pollewol - dat eveneens lief is voor het milieu, maar de helft kost van wat Compostella kost. En de bedankkaartjes zijn op, maar over een paar dagen weer aangevuld, evenals de gewone Tijana Draws kaarten trouwens. Wat blijven die toch prachtig!

Nou, dat voor nu! Heb je vragen of verzoeknummers, schroom niet en neem even contact op. En dank je wel voor je support, felicitaties rondom de geboorte van Sara, je geduld en mooie bestellingen. Jullie zijn toppers!

Liefs, Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »