Menu
EUR
Lente fair

Lente fair

Door: Deniece Reacties: 0

Onlangs stond ik op de lentemarkt op de school van onze oudste, hier in Krimpen aan den IJssel. De eerste keer dat ik ergens stond, dus best een beetje spannend en vooral ook heel leuk. Ik werd hartstikke geholpen, wat echt fijn was, en de sfeer was super goed. Wat kwamen er veel mensen! Ik vond het waanzinnig leuk om er te mogen staan en het gaf me - en dat hoopte ik al - ook nieuwe inzichten. Een volgende keer zou ik dus zeker bepaalde dingen thuislaten of juist meenemen. Al met al was het een geslaagde en gezellige dag. 

 

Over lente gesproken. De shorty tights van Silly Silas zijn binnengekomen, in de kleur Fig. Als die zomer nou ook nog even losbarst hier in dit eigenwijze kikkerlandje... :-)  O ja, en van de kleuren waarvan ik erg veel voorraad heb, krijg je nu korting wanneer je er twee koopt. Ik zocht die optie en die bleek gewoon aanwezig. Zet je bril op, oma! Check.

 

En heb je de nieuwe Engel Natur kleuren al ontdekt? Olijf en Koper. Ze zijn prachtig joh. Olijf was aanvankelijk mijn favoriet, maar Koper is ook echt een prachtkleur. Ze combineren trouwens ook geweldig! En merinowol en ook zijde kan het hele jaar door he? Het verwarmt als het fris is, dat weten mensen vaak, maar het verkoelt ook wanneer het warm is! En het kan enorm veel vocht opnemen zonder onprettig nat aan te voelen. Ideaal dus ook bij warm weer, wanneer je zweet. (En ook fantastisch dus om in te slapen of sporten!)

 

Dat voor nu. 

 

O ja, ik deelde het vanmorgen al even op Instagram, maar ik ben terug van weggeweest. Althans, terug in 2022. Ik had een old school Nokia, maar ja, met een webshop en zoveel lieve mensen op Instagram, had ik de verlepte smartphone die ik boven had liggen toch ook hartstikke vaak in mijn hand. Dat schoot niet op, dus inmiddels krijgt de Nokia (love you!) even wat welverdiende rust en heb ik mijn verlepte smartphone (adios!) verruilt voor een gedegen exemplaar waarmee ik ook weer zelf productfoto's e.d. kan maken. Best wel praktisch. Ik hoop ook filmpjes te gaan maken, misschien best leuk. Kan ik iets meer laten zien van achter de schermen, en bijvoorbeeld vragen beantwoorden als jullie die hebben. 

 

Heb een fijne avond en mocht je vragen hebben of verzoeknummers, je weet me te vinden he?

 

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »