Menu
EUR
Moeke-tempo

Moeke-tempo

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Ik spring elke dag nog een paar keer op de fiets, cross Krimpen door naar de school van Reza - waar Kenza sinds kort ook bij de peuters oefent. Grote meid! En dat fietsen doe ik nogal rap, maar mijn botjes vertellen me dat ik toch wel echt zwanger ben en dat het niet de eerste is, en ik geen achttien meer ben - haha! Rustiger aan dus, dat voelt zo langzaam echt wel beter.

 

Het is dubbel ook he, hoe je na de eerste eigenlijk veel meer met beide benen op de grond zwanger bent - ik vind dat een verademing - maar anderszijds ook zo bezig dat de magie soms wat verloren lijkt. Dat je 's avonds in bed de kleine pas (bewust) voelt trappelen en je bijna schuldig voelt, omdat de aandacht op de dag op andere zaken gericht was. Ook weet je een beetje wat er komen gaat, wat fijn is maar aan de andere kant ook de spanning wel kan verhogen.

 

Enfin, het vliegt voorbij. En ik probeer het te koesteren wanneer en hoe ik kan, te midden van de drukte en alledaagse hectiek. Want hoe bijzonder is en blijft het! Bizar gewoon. En ik vind het nog altijd onwerkelijk, dat kleine mensje in je buik... Ze is waanzinnig ongelooflijk gewenst en welkom, ook broer en zus kijken er langzaamaan naar uit, op hun eigen manier en passend bij hun leeftijd en ervaring van de realiteit. Wat bijzonder ook, om dit zo met hun samen te beleven en hen straks ook weer een nieuwe rol te zien vervullen: grote-grote broer en grote zus. Ik ben echt trots op en dankbaar voor mijn mooie gezin, mijn maffe crew. 

 

Verzendingen december/januari: maandag, woensdag en zaterdag

Enfin, even rustiger aan dus. De tijd van zwangerschapsverlof is ook bijna aangebroken en al heb ik zoveel plezier in alles wat ik doe voor Tante Pollewol, ook dat moet even op moeke-tempo. De verzending in december en januari zal daarom in plaats van 'voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden' tijdelijk plaatsmaken voor drie verzenddagen per week: maandag, woensdag en zaterdag. 

Berichtjes en vragen beantwoord ik zoals altijd zo snel mogelijk. Zo rondom de bevalling kan ik niets beloven en ik run Tante Pollewol voornamelijk zelf, met soms een helpend handje van mijn man of Reza en Kenza, dus mocht mijn reactie iets langer op zich laten wachten dan gebruikelijk... muchos liefde voor je geduld. En ter info, voor wie het niet allang weet: via Instagram ben ik doorgaans het snelst te bereiken.

 

Baby-items shoppen / nieuwe inspiratie en oude favorieten

De zwangerschap heeft nieuwe artikelen en merken op mijn pad gebracht, en mij herinnerd aan oude favorieten. De dubbelgebreide long johns van Ruskovilla bijvoorbeeld! Geen schattig Konges Slojd gehalte, maar wel echte duurzame Finse kwaliteit. Prachtige broekjes die voor over de wasbare luier kunnen, maar die ik zelf altijd gewoon zo gebruikte, als broekje dus. 

Een nieuw merk in het enige echt essentiele item rondom de geboorte van een baby: Mundo Melocoton, een Belgisch familielabel. Ik heb hydrofieldoeken en twee swaddles gekocht van dit merk: effen blauw en Pink Heather. Google die laatste even en je snapt vast waarom ik er verliefd op ben. De doeken zijn best prijzig, vind ik, in vergelijking tot andere merken, maar ze zijn wel prachtig en uiteraard van biologische katoen, et cetera. 

 

Nou, lang genoeg wel deze blog. Dat voor nu! Heb een mooie decembermaand en dank je wel voor jouw liefde, vertrouwen, bestellingen en support in dit afgelopen gekke jaar. Ik ben je enorm dankbaar!

Kan ik iets voor je betekenen of heb je vragen of suggesties, neem dan contact met me op he. Ik sta voor je klaar. 

Liefs, Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »