Menu
EUR
Wat is er onderweg?

Wat is er onderweg?

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Dipam bijenwaskaarsjes

Er komen eindelijk Dipam bijenwaskaarsjes aan! Theelichtjes en dompelkaarsjes in cadeauverpakking arriveren eind september, eind oktober worden daar kerstboom- en taartkaarsjes aan toegevoegd. 

 

Stockmar waskrijtjes

De krijtjes der krijtjes, van Stockmar, arriveren aanstaande maandag (20 september). Om te beginnen de blikjes met 8 standaardkleuren en blikjes met 8 Waldorfkleuren.

 

Tijana Draws kaarten

Ook hier droomde ik al lang van, maar een eerste selectie is binnen: Tijana Draws kaarten. Het werk van Tijana Lukovic vind ik fantastisch. Niet voor niets ontwierp zij het Tante Pollewol bedankkaartje After the Rain. Momenteel vind je bij Tante Pollewol het setje van 6 kaarten en de 6 kaarten los verkrijgbaar. Hier zullen nog wat winterse taferelen aan worden toegevoegd.

 

Voor al het bovenstaande geldt natuurlijk: heb je wensen, laat het me weten. Ik kan meestal vrij makkelijk nabestellen en doe dat met liefde voor je, als je iets wenst dat ik (nog) niet in huis heb. Inkopen is immers ook aftasten, wat willen klanten... waar word jij blij van. Deel het dus met me, daar ben ik je erg dankbaar voor!

 

Silly Silas

Update 23 september >> Silly Silas launched op 6 oktober om 14:00 uur

Eind deze maand komen er drie nieuwe kleuren van Silly Silas uit. De maillots verschijnen enkel voetloos en komen in een Cacao, Vijg en Peanut blend. Silly Silas brengt ook twee nieuwe kleuren Warmy's uit, maar deze heb ik bewust niet ingekocht. Tante Pollewol is groot fan van 100% katoen, zonder toevoegingen dus. Wist je trouwens dat elke nieuwe Silly Silas kleur niet alleen GOTS-gecertificeerd zal zijn maar tevens volledig biologisch?

 

Op naar het najaar!

Cadeautjes dus, die ook betaalbaar zijn! Want met name het najaar is toch wel het moment om iets gezelligs te geven of krijgen. Maar iemand blij maken is elke dag fijn! Ik hoop gaandeweg meer cadeau-artikelen te kunnen toevoegen, moois voor een kraamgeschenk, voor mama's of kind(eren), voor jezelf of iemand die je dierbaar is. 

 

Liefs xxx

Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »