Menu
EUR
Wolletjestijd!

Wolletjestijd!

Door: Deniece Reacties: 0

Natuurlijk weet ik als geen ander dat het altijd wolletjestijd is, omdat juist wol (en ook zijde) verwarmen wanneer het koud is, maar ook verkoelen wanneer het warm is. Toch vind ik katoen onder andere ook heel prettig in de zomermaanden. Maar nu ervaar ik echt een behoefte aan het verwarmende van wol. 

 

Dit jaar was ik vroeger dan anders met het bestellen van wolfleece van Engel. Al doende leert men en ik was vorig jaar laat, het meeste kwam binnen toen de lente alweer in het vooruitzicht was, mede door vertraging bij Engel ook. Nu zijn er echter wantjes, strikmutsjes, slofjes en natuurlijk wolfleece vestjes in favoriete kleur Walnoot. En er is nieuws: de vestjes zijn er eindelijk ook in maat 98-104 en 110-116. Hoera!

 

Er komt nog iets nieuws, een vleugje moderniteit van Engel met eindelijk een fris ogende walnoot-gestreepte joggingbroek/legging en een walnoot-naturel trui. Los heel mooi, maar ook als setje fijn, ook om in te relaxen of slapen. Ik verwacht het begin oktober van maat 92 t/m maat 152!

 

Nu het alweer een stuk eerder donker wordt, nog een fijne mededeling: onlangs zijn er fijne bijenwaskaarsjes van Dipam binnengekomen! Wist je dat bijenwaskaarsen vele voordelen hebben t.o.v. 'gewone' kaarsen (die helemaal zo gezond niet zijn)? Zo zuiveren ze de lucht, verspreiden ze geen toxines, is de vlam rustiger en warmer en komt er vrijwel geen rook vrij. Ze zijn best wel duur, maar dat heeft goede en logische redenen dus. En wist je dat Dipam kaarsen nog met liefde worden gemaakt; circulair geproduceerd in de kleine fabriek in Driebergen, zonder restafval, met een lont van ecokatoen zonder borax en een verpakking van gerecycled karton? 

 

Ik verwacht elk moment moois van Stockmar en Lyra, cadeautjes voor jezelf of een ander. Voor je 't weet staat de Sint immers weer voor de deur! Fijn geprijsd en heerlijk om uren creatief plezier mee te hebben. Prachtige potloden, bijenwaskrijtjes en -blokjes, puntenslijpers en meer. Ik neem ze mee naar de herfstmarkt op de Rudolf Steinerschool. Mocht je tijd hebben: zaterdag 5 november 11.00-16:00 uur, Memlingstraat 2 te Krimpen aan den IJssel. 

 

Wolletjestijd is ook Tante Pollewol tijd, dat moge duidelijk zijn. Laat de kaarsjes maar branden en de wolletjes verwarmen. O ja, wolletjestijd is ook colletjestijd! Er zijn colletjes van wol/zijde binnengekomen van Engel in Himbeere (roze), marineblauw en grijs-melange. Precies de longsleeve dus, maar dan met col. Echt fijn. 

 

Dat was de update weer voor nu. Vragen of verzoeknummers zijn altijd welkom. Stuur me een berichtje op Instagram of mail [email protected]. Bellen mag ook: 0180-237003.

 

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »