Menu
EUR
Zie ik je 21 mei?

Zie ik je 21 mei?

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Ik heb allerlei plannetjes, maar dat ben ik nog aan het uitwerken. En ik heb nog nooit ergens gestaan, dus het is hartstikke nieuw voor me. Ik heb er zin in!

 

Mede met de lentefair in het vooruitzicht, moest het er nu eindelijk van komen: grotere maatjes de collectie in! Dus is er moois op komst van Engel Natur en ook van een merk dat ik al langer wilde toevoegen: Cosilana. Ze hebben niet de meeste kleuren en niet de prachtigste kleuren, laten we wel wezen. Maar als moeder van vlekkenmonsters die alles snel kriebelig vinden: van Cosilana koop je nog eens een naturel longsleeve, want het is hartstikke betaalbaar en uitstekend te wassen door de combinatie van wol, zijde en katoen. En absoluut geen kriebel, vraag het Reza maar ;-)

 

Er komen van Cosilana niet alleen grotere maatjes, ook rompertjes hoor. Met lange en met korte mouw. Shirtjes ook. Het meeste wol, zijde en katoen. In naturel en wijnrood (vast een ondergewaardeerde kleur, maar ik vind 'm prachtig!) en in zijde komt groen mee, want die kleur is gewoon geweldig. 

 

Wat er ook aan komt, wellicht net niet op tijd voor de lentefair, maar dat hoeft ook niet, ik heb nog wat voorraad: een bescheiden aanvulling Silly Silas. Ik blogde al eens dat ik Silly Silas niet meer zou inkopen, maar wat ik heb besloten - en mijns inziens logischer is - ik wil vooral niet meerennen met de mode. Dat was ook bij aanvang mijn insteek met Tante Pollewol en dat is nog steeds zo. Dus de populairste kleuren die tijdloos zijn, heb ik besteld: Cream, Light Brown en Fig. Ze komen zowel met als zonder voetje en ook in de nieuwe minimaatjes.

 

En dan Grödo. Lieve, mooie Grödo. Echt een tante Pollewol favoriet en zo ondergewaardeerd wat mij betreft. Behalve de bontgekleurde sokjes dan, want die weten jullie wel te vinden en dat snap ik! Van dit prachtige kwaliteitsmerk arriveren er over een weekje ongeveer sokjes en maillots die ook met zonnestralen kunnen. 

 

Dat voor nu! Ik heb er zin in, de zon, de lentefair en jou ontmoeten misschien wel, de 21e. Dank je wel in elk geval voor je support en aandacht, voor je verzoeknummers en vragen, je bestellingen en complimenten. Zonder jou ben ik nergens!

 

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »