Menu
EUR
We zijn er weer!

We zijn er weer!

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Voor mij betekent dat: Tante Pollewol én mijn werkzaamheden als schrijfdocente, redacteur en tekstschrijver. Daarnaast race ik over enige weken weer door Krimpen aan den IJssel, van en naar school, zwemles, voetbal, enzovoorts.

Allemaal leuk, maar die uren in een dag he? Het begon mij vlak voor de vakantie niet in de koude kleren te zitten. Het is gewoon niet te dóen soms! Maar goed, terug van weggeweest dus. Nieuwe energie. Hoppakee!

Diegenen die mij kennen, weten dat het bijhouden van mijn voorraad niet één van mijn talenten in het leven is. Ik vond het nu dus een uitgelezen moment om, vergezeld door een overenthousiaste 6-jarige (onze oudste), de voorraad eindelijk eens goed onder de loep te nemen.

Daar zijn we - as we speak - mee bezig. Een boel staat al correct online inmiddels, maar we hebben nog een stukje te gaan. Ik probeer mijn leven te beteren. Promise!

Verder hebben we een vernieuwde website, met nog meer mogelijkheden. Ik ben deze nog aan het finetunen. Werkt er iets niet naar behoren of loop je ergens tegenaan: wijs mij erop! Ook ben ik plannen aan het maken voor markten om gezelligheid op te zoeken en Tante Pollewol voor te stellen aan diegenen die haar nog niet kennen. En ook ben ik aan het kijken wat ik voor moois kan toevoegen of aanvullen in de webshop.

Zo komen er nieuwe fleece vestjes van Engel voor baby's en kinderen, in een nieuwe kleur ♡ en ik wil maar wát graag de Scallop Boots van Petit Nord gaan inkopen voor deze herfst. Ik had ze ooit en mensen vragen mij er nog steeds naar. Ze blijven populair, die mooie handgemaakte stappers. Wordt vervolgd dus! 

Heb je vragen of wensen, mail of bel me. Of zoek Tante Pollewol op Instagram op.

Liefs, namens tante Pollewol,
Deniece


Reacties (0)

gravatar
Deniece Wildschut
Geplaatst op 2023-08-03 10:08:53
Ahhh, dank je wel voor je compliment! En dat is inderdaad niet ver weg. Wat grappig. Fijne dag he lieve Marieke!
gravatar
Marieke
Geplaatst op 2023-08-03 08:01:31
Heyyy Deniece! Wat leuk, ik las je verhaal door en zag opeens je Website. Je bent echt een duizendpoot WoW, knap hoor!
En Krimpen aan den IJssel is vlakbij Waddinxveen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »