Menu
EUR
Baby essentials

Baby essentials

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Yes. 'Baby essentials'. Ik had geen idee in welke mate deze term wordt gebezigd totdat ik Tante Pollewol begon eind 2019. En er zijn nogal wat baby essentials. Man, als je een kleintje verwacht moet - ja, MOET - je opeens van alles inslaan. Het is verdorie allemaal essentieel en ja, je gaat het grootste wonder ooit op de wereld zetten, dus wil je de beste moeder ooit zijn. Wat een taak. Ga er maar eens aan staan...

Weet je, zonder dollen, ik krijg de term ' baby essential' gewoon niet mijn (digitale) strot uit. Ik heb enkele pogingen gewaagd, omdat andere webshops het doen en omdat iedereen wel direct weet waarop je doelt. En toch... toch kan ik het niet en dat is geen aanstellerij. Maar kom op, de enige echte baby essential, dat ben jij! En papa. Maar eerst jij! Mama.

Dat is de enige echte baby essential. En die is er al - als ze niet verdwaasd achter telefoon of ander beeldscherm hangt om de belangrijkste van al die essentials uit te kiezen. Omdat ALLES kopen nu eenmaal onhaalbaar is. Wat zeg ik, onbetaalbaar. Gelukkig maar, wat moet dat ukkie wel niet denken als het arriveert en al die zooi aantreft. Hoe goedbedoeld en vol liefde gekocht dan ook...

Ze is er dus al, die baby essential. Als ze niet verdoofd is door al die verkapte boodschappen over wat moederschap betekent of over wat ze haar kleintje-to-be allemaal zou moeten kunnen bieden. 

Dus ja, tante Pollewol verkoopt geen baby essentials. Helaas pindakaas. Wel heerlijke wollen kleertjes die jouw kleintje omhullen en helpen de lichaamstemperatuur te reguleren. Want dat kan een babylichaampje nog niet zo goed zelfstandig. Wist je dat het lichaam tot 4 jaar hier nog wel wat hulp bij kan gebruiken? Nou dat dus, en dat reik ik met plezier en trots aan, in de hoop dat jouw kleine knapperd zich daar heel prettig in voelt. En lekker kan groeien. En vol comfort kan spelen en ontdekken en slapen. 

Maar laat je nooit aanpraten dat je 'essentials' nodig hebt voor jouw baby. De warmte en geur van jouw lichaam nabij, en misschien een wollen dekentje. Dat is de wereld voor jouw kindje. En don't you ever forget it. 

With love & een natte klapzoen

tante Pollewol


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »