Menu
EUR
Groei en kneuzigheid

Groei en kneuzigheid

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

De website die hier wordt genoemd is uiteraard deze website.

Van die heerlijke spekbeentjes, die rondhobbelen en soms opeens ten aarde storten, om zich weer heel moedig op te richten en opnieuw een wankele pas aan te vangen. Wat moedig he? Van die onzekere stapjes, maar met ogen die sprankelen en vol bravoure de wereld in kijken, nog zo vervuld van nieuwsgierigheid en onwankelbaar enthousiasme. Flexibiliteit ook, die we als volwassenen steeds meer verliezen, helaas. Wat een moedige ukkies.

Maar eigenlijk keren wij nog regelmatig terug naar die ukkie-staat, wij, als grote mensen bedoel ik. Ik herken me de laatste tijd helemaal in de amusante onvaste stapjes van Kenza en zelfs in de ik-kan-echt-wel-rennen aanvallen die ze momenteel heeft, waarna ze plots met haar neus op de grond klapt. Gelukkig is de pijn snel vergeten en klimt ze over haar grote broer of rollen ze als dino's of poezen of spookjes over de grond. Kon ik dat ook maar :-)

Nieuwe website

Het was al een hele tijd een wens, met alle respect overigens voor mijn huidige webshopsysteem en hoe ver ik daarna al heb kunnen komen: een mooiere en vooral meer gebruiksvriendelijke website zodat jij nog sneller en makkelijker kunt vinden wat je zoekt en de online ervaring gewoon net even meer van deze tijd en fijner is.

Ik houd daarvan, want al is deel van mij een granny-in-schommelstoel met boekje en kopje thee. Een ander deel van mij is de used-to-be copywriter met design aspiraties en amateur programmeur skills. Omdat ik dat ook leuk vindt, al heb ik een absolute haat-liefdeverhouding met techniek en zie ik mezelf in mijn dromen door bossen wandelen en zingen voor koeien en knuffelen met bomen. Omdat dat toch is zoals de wereld bedoeld is. En zoals ik het het liefste heb...

Maar ja, we're here en we have to deal with it, dus een combinatie van beide is onvermijdelijk, denk ik. 

Zo blij met support!

Maar oke. Techniek dus. Ik ben dus al een hele tijd aan het speuren en uitproberen en nu is het zover! Achter de schermen ben ik druk aan het toewerken naar de overstap. (In de avonduren, als de kinderen slapen en als mijn ogen niet dichtvallen, haha!) En het wordt mooi! Zo mooi, dat ik een beetje vrees dat men denkt dat er een heel team schuilgaat achter Tante Pollewol, en hun support niet bijster veel uitmaakt. Want het is nog steeds just me - en mijn gezin - en de support is van levensbelang! Maar het wordt mooi dus, en daar ben ik zo blij mee! Ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden, binnenkort. 

Achter de schermen

En onderwijl pak ik natuurlijk jullie pakketjes in en houd ik de social media bij en beantwoord ik jullie vragen. Zo leuk! Ook zie ik reikhalzend uit naar moois voor de lente en zomer, van o.a. Matona, Monkind Berlin en The Simple Folk. En ben ik druk bezig voor het najaar. Want hoe vroeg dat al geregeld moet worden, daarvan had ik geen weet voordat ik Tante Pollewol begon. Dat is wel een uitdaging overigens, want het vergt best wat investeren en inschatten: wat vind jij leuk? Ik leer dat steeds beter en hoor ook heel graag van je omtrent je wensen en behoeften.

Zo zal het aanbod langzaam maar zeker ook steeds beter afgestemd raken op dat waar onder Pollewies vraag naar leeft. (Al blijft tante Pollewol zeker ook lekker eigenzinnig natuurlijk, dat is wat tante Pollewol tot Tante Pollewol maakt!)

Wat vind je hiervan?

Hoe zou jij het vinden als je schoenen (en wellicht ook kleding) die je bij Tante Pollewol koopt, kan retourneren als ze jouw kleine knapperd niet meer passen, in ruil voor een korting op je volgende aankoop? Zodat ik dus ook een tweedehands assortiment zal opbouwen waar je voor een zacht prijsje mooie merken aantreft.

Ik flirt met dit idee - en moet het nog helemaal uitwerken en er moeten vast voorwaarden aan zitten, enzovoort - omdat het helemaal past bij mijn ambities op het gebied van duurzaamheid en ook het willen realiseren van een aanbod voor iedereen: no matter the size of your wallet. Ik ben heel benieuwd, mail of bel of stuur me een berichtje via de Insta chat. Ik hoor altijd graag van je. 

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »