Menu
EUR
Nieuw binnen

Nieuw binnen

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Stockmar en Lyra

Allereerst kwamen Stockmar en Lyra binnen met moois voor de naderende feestdagen, maar eigenlijk voor het hele jaar door natuurlijk! Bijenwaskrijtjes en -blokjes: regenboogeditie (6 kleurtjes bijenwaskrijt + goud en zilver als blokje!) en Colours of the World krijtjes en blokjes. De 'gewone' Waldorf-selectie volgt nog, evenals de losse zilveren krijtjes en potloden. Goud kwam wel al binnen, als kleurreus van Lyra en als waskrijtje van Stockmar. Ideaal voor het kleuren van kroontjes op prinsen en prinsessen, sterrenhemelen of kerstboompieken of - ballen natuurlijk!

 

Er zijn tevens potlodenblokken binnengekomen van Mercurius, gemaakt van FSC-gecertificeerd beukenhout. Handig om je kleurreuzen in te parkeren. Zo bewaar je ze mooie en handig bij elkaar. De kleurreuzen worden veel op vrije scholen gebruikt, niets voor niets. Ze zijn waanzinnig sterk, rijk aan kleurpigment en water- en veegbestendig. Je kunt ze heel goed gebruiken om grote vlakken te kleuren ook. Er arriveerden ook houten kistjes met 16 gelakte kleurreuzen. O ja, en de mooie en fijne puntenslijpers van Stockmar voor de kleurreuzen!

 

Nanchen Natur

Ook kwam er een doos van Nanchen Natur binnen. Die was helemaal niet zo groot, maar weet je dat Nanchen Natur ontvangen altijd een feestje is? Sinds kort kan ik bij hen online bestellen, een grote vooruitgang. Maar het is doorgaans wachten geblazen, want alle popjes worden met de hand gemaakt en de gezichtjes handgeschilderd. Als de doos dan arriveert, voel je bijna met hoeveel liefde die popjes zijn gemaakt en ingepakt, op reis gegaan en nu hier. Prachtig toch... 

 

Er zijn popjes aangevuld, maar ook nieuwe bij gekomen in prachtige najaarskleuren waar ik verliefd op ben. Zoals deze bijvoorbeeld. En deze. En dit lieve clowntje.

 

Dat voor nu. Er komt nog meer. Een aanvulling Tijana Draws kaarten, Engel Natur is nog onderweg. Keep you posted. En heb je vragen of verzoeknummers... let me know, dan geef ik het door aan tante Pollewol.

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »