Menu
EUR
Op naar de herfst!

Op naar de herfst!

Door: Deniece Reacties: 0

En wat houd ik eigenlijk van die tijd, ondanks mijn liefde voor zon en zomer. Er gaat dan ook best wat nieuw binnenkomen binnen nu en dit najaar. Nieuwe handgemaakte popjes van Nanchen Natur bijvoorbeeld, in nieuwe kleuren ook. Prachtige herfstkleuren! Ik kan niet wachten. Nanchen is altijd speciaal, ik vertelde iemand daar laatst over. Maar van Nanchen ontvang je nooit een bevestiging of verzendbewijs. En dan opeens, maanden later, wordt er aangebeld en is daar een doos. Met handgemaakt moois. Ja, ik houd daarvan. 

 

Wat ook gaat binnenkomen is nieuws van Engel Natur, los van de twee prachtige nieuwe kleuren die ik deze zomer al heb toegevoegd, olijf en koper. Er komen dikkere walnoot-gestreepte leggings voor baby's en kinderen en een wol-frottee trui in walnoot-naturel, ideaal ook als pyjama en relaxpak voor de koude dagen! Ik kan niet wachten. 

 

What else? Stockmar bijenwaskrijtjes en Lyra potloden. Nu ook, eigenlijk op verzoek van mijn eigen kinderen, in goud en zilver. Mooie aanvullingen dus, ook om cadeau te geven of krijgen. Grodo bontgekleurde sokken, ieders favoriet! Ik ga ze aanvullen voor kinderen EN volwassenen. Yes!

 

Er komen nieuwe boeken van uitgeverij Christofoor. Dipam kaarsen - hoe kan het najaar beginnen zonder? - en ik ben aan het kijken hoe ik Reiff kan toevoegen. Alles wat ik mooi vind inkopen in een onbegonnen zaak, maar ik wil het wel dolgraag onder jouw aandacht brengen, want Reiff is hier thuis een van de favorieten. Dikgebreide mutsen, leggings en heerlijke vesten. Ik kan het altijd bestellen, sowieso, dus heb je wensen, contacteer mij. 

 

Dat voor nu! Geniet nog heerlijk van alle zonnestralen, bbq's en het zand tussen de tenen. En dan... op naar het najaar. O ja, 5 november is er weer een herfstmarkt op de school van mijn oudste, waar Tante Pollewol dus ook te vinden zal zijn. Kom zeker langs als je in de buurt bent. Ik breng Engel Natur mee, Dipam bijenwaskaarsen, Stockmar, Grodo bontgekleurde sokken voor kinderen en volwassenen en meer.

 

Liefs,
Deniece 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »