Menu
EUR
The L-Word

The L-Word

Door: Deniece Wildschut Reacties: 0

Briljant. Dat de populairste maillotfabrikant nieuwe kleuren uitbrengt en je gewoon weet dat alles wat ze uitbrengen razend gewild is, maar je gewoon uit principe twee zielige maillotjes per maat inkoopt van een kleur die je niet aanspreekt - om vervolgens online al snel te merken hoe dol mensen zijn op die nieuwe kleur. Lavendel! Who would have thought?

Nou ja, ik niet dus.

Het staat voor mij bijna gelijk aan de warmy tights, waarvan ik geen al te grote fan was. Ik kocht ze toch in, dat was een leerpuntje. Dus nu dacht ik, ik heb geleerd! Lavendel, nee joh, wat is DAT nou voor een kleur? Kijk, die bruin-melange (ik durf de naam nog niet te noemen, want Silly Silas heeft 'm zelf nog niet genoemd online en ze worden - sneu genoeg - nogal snel gekopieerd door nep-maillot-makers) en die groene. Die zijn gaaf! En capsule wardrobe proof en unisex en te combineren met alles. En je ziet er lekker niet zo snel vlekjes op enzo. 

Maar dat vinden veel moeders VEEL te duurzaam en makkelijk, zo blijkt! ;-)

Blijkbaar denk ik te unisex. Te puur natuur. Te doe-maar-gewoon. Weet je, en eigenlijk is dat prima toch? Maar wat ik dan vervolgens doe, om alles alleen maar NOG erger te maken: ik ga informeren of ik toch niet nog wat meer kan inkopen. Want ja, 'de mensen willen het'. En dat kan natuurlijk, maar hiermee ben ik dus in een klap... zelfbenoemd kneus. Jawel. Uber kneuzig. Ik donder van 'eigengereid' en 'tegendraads' naar 'kneuzig' en 'kneedbaar' (of: flexibel?)

Enfin. Ik kan er wel om lachen, eerlijk gezegd, en ik ben nog steeds benieuwd wat de verkoop straks zal uitwijzen: is Nederland in de ban van Lavendel of rocken mijn favorieten toch meer de pan uit?

En dan is er ook nog een soort Light Brown melange. Best mooi denk ik, maar niet heel vernieuwend. Dat heeft Lavendel natuurlijk in haar voordeel, ze is in een opvallende verschijning in het Silly Silas aanbod. Maar ik ben er nog niet uit... onder 't mom van 'een ezel stoot zich over het algemeen...' zou ik de volgende keer als een razende moeten inkopen wat ze ook uitbrengen, want verkopen zal het. Maar dat staat me toch tegen, want ik heb een visie en ik heb inmiddels toch wel echte Pollewollies op Insta, die helemaal feeling hebben met mijn tegendraadse, ambitieuze, groene modekeuzes voor ukken. En ik heb feeling met hen. 

Ik ben ook maar een beginner he? En dat voel je soms. Vallen en opstaan, zoals ook die ukkies elke dag doen. Ik voel me verbonden met ze. Gelukkig maar. En leren kunnen we gelukkig elke dag!

Nog even en dan zijn de maillots er, eind deze maand (een precieze datum krijg ik nog door). En er zijn twee zielige Lavendeltjes van elke maat dus. Sommigen reeds gereserveerd. Aanvulling komt in april, dus mocht je een loyale en/of geduldige Pollewollie zijn met (toch) een zwak voor meisjes- en lenteachtig... muchos gracias voor je geduld en ik breng je op de hoogte zodra de Lavendelientjes binnen zijn.

Je kunt je natuurlijk ook inschrijven voor de nieuwsbrief, dan hoor je het ook gelijk. Of mail me even: [email protected]

Liefs,
Deniece


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »