Check-out SILLYSILAS 20% korting | Let op: 24 juni t/m 30 juli viert tante Pollewol vakantie | #buylesschoosewell ♡ Thanks for shopping small
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Warme voetjes en verhalen

  • Geplaatst op
  • Door Deniece Wildschut
  • 0
Warme voetjes en verhalen

Warme sokjes en fijne verhalen, maar ook kaarsjes en ieders lievelings, de walnoot wolfleece vestjes van Engel komen er weer aan. Een kleine update!

Weer even een korte update post, omdat dit najaar met zoveel gezelligheid begint. Er zijn namelijk al Dipam bijenwaskaarsjes binnengekomen, deze worden eind deze maand nog aangevuld met andere varianten. Ook zijn er Stockmar waskrijtjes toegevoegd aan de webshop en de prachtige kaarten van Tijana Draws. 

Omdat een lieve klant informeerde naar de bontgekleurde wollen sokjes van Grodo, realiseerde ik me dat deze all time favourite nodig aangevuld moest worden. Et voila, ze zijn as we speak onderweg hiernaartoe. Een fijne aanvulling bontgekleurde sokjes van Grodo, van pure biologische wol en gemaakt in Duitsland. 

En daar ik van origine schrijver en redacteur ben, kan Tante Pollewol dus niet zonder mooie boeken. En welk seizoen leent zich beter voor warme verhalen en fijne momenten in de warmte binnen, terwijl het buiten koud en nat is? Dus kon ik mij niet langer inhouden: ik heb een (heel) kleine selectie boeken ingekocht bij uitgeverij Christofoor, de uitgeverij waar ik eerder al menig giveaway mee organiseerde. Ik houd namelijk van de boeken van Christofoor en ik weet dat ik daarin zeer zeker niet de enige ben. 

Eind deze maand verwacht ik dus een kleine aanvulling kaarsjes: kerstboom- en taartkaarsjes van Dipam. En begin november walnoot wolfleece vestjes van Engel Natur, eindelijk! Die waren nog in productie en niet zonder reden is daar elk jaar weer waanzinnig veel vraag naar in het najaar. Ze zijn fantastisch!

Dat voor nu. Heb je vragen of wensen, wil je iets weten... schroom niet en neem even contact met me op. Dat kan veelal razendsnel via Instagram en natuurlijk kun je ook mailen of bellen. 

[email protected] / 0180-237003

Liefs,

Deniece

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »